Bij Nabu Cloudhosting is het mogelijk om gratis gebruik te maken van DNS.

Wij vinden namelijk dat een essentiële dienst als DNS geen geld moet kosten. Ook als u elders een domein geregistreerd hebt, kunt u gebruik maken van onze DNS-diensten! Ook voor wie geavanceerde DNS-diensten wil gebruiken, hebben we interessante pakketten. Denk aan dyndns of dns geschikt voor maildiensten. Zo hoeft u niet langer vervelende ip-adressen te onthouden, maar kunt u met een eigen domeinnaam werken!

Wat is DNS?

Wat is DNS eigenlijk? DNS staat voor Domain Name System Het systeem zorgt ervoor dat een naam verwijst naar het juiste ip-adres. Of naar de juiste server waaraan het adres gekoppeld is.

Het werkt niet alleen voor websites, maar ook voor e-mail, ftp, nameservers, et cetera. U kunt heel wat leuke dingen regelen met DNS. Denk aan het koppelen van een naam aan uw nas thuis. Of een ip-camera, mailserver, of compleet domoticasysteem thuis!

Veilig: DNSSEC

We leven in een tijd waar alles onder vuur ligt. En wat is er nu leuker dan een essentiële dienst platleggen? Om die reden is DNSSEC in het leven geroepen. DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions. De naam zegt het eigenlijk al: het is een (zwaar) beveiligde versie van DNS.

Gratis DNSSEC

Nederland is één van de eerste landen waarin DNSSEC grootschalig is uitgerold. Normaal moet u nog betalen voor de SEC-versie. Niet bij Nabu Cloudhosting! Wij vinden namelijk dat iedereen deze veiligheid verdient!

Bestel hier je gratis DNS pakket
© 2016 NABU BV
 
email     support@nabucloud.com
E-mail support: op werkdagen binnen 8 uur
en op weekends binnen 24 uur
Volg ons op