Gratis DNS

Het is toch vreemd dat u moet betalen voor een centrale dienst als DNS? DNS staat voor Domain Name System Een DNS-server koppelt domeinnamen aan een webserver. Hij ‘vertaalt’ de naam dus naar het juist ip-adres, zodat u als bezoeker de juiste webpagina voorgeschoteld krijgt.

DNS voor € 0,-!

Wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van een dergelijke dienst. Vandaar dat wij onze DNS-server en Control Panel in topconditie houden. Zo kan iedereen die zich registreert bij Nabu Cloudhosting genieten van onze handige dns-service. Ook consumenten die de domeinnaam elders hebben geregistreerd!

Wat is DNS?

Wat is DNS eigenlijk? DNS staat voor Domain Name System. Het systeem zorgt ervoor dat een naam verwijst naar het juiste ip-adres. Of naar de juiste server waaraan het adres gekoppeld is.

Het werkt niet alleen voor websites, maar ook voor e-mail, ftp, nameservers, et cetera.

MEER OVER DNS

We zijn momenteel druk bezig om onze nieuwe bestelomgeving in te richten. Vandaar dat de online bestelmodule momenteel tijdelijk offline is. Binnenkort lanceren wij onze vernieuwde bestelmodule, zodat u weer makkelijk onze hostingpakketten online kunt bestellen. Onze excuses voor het ongemak!© 2016 NABU BV
 
email     support@nabucloud.com
E-mail support: op werkdagen binnen 8 uur
en op weekends binnen 24 uur
Volg ons op