Hosting Info

Het is natuurlijk onmogelijk om een website online zichtbaar te maken zonder hosting. Met behulp van een server waarop hosting software draait, kunt u uw webpagina aan de wereld tonen. Nu zijn er talloze partijen die diensten aanbieden. Waarom zou u voor Nabu Cloudhosting kiezen?

Maatwerk en goedkoop

Waarom zou u voor Nabu Cloudhosting kiezen? Een erg goede vraag met een heel eenvoudig antwoord: wij zijn er voor u! Wij denken vanuit de klant en dat heeft als resultaat dat wij altijd een passend product hebben. Zowel voor professionals, als voor doorgaans minder eisende consumenten. We hebben zelfs gratis hostingpakketten voor wie bij ons een domeinnaam registreert. Immers: niet iedereen heeft gigabytes opslag nodig en terabytes aan webverkeer. Waarom zou u daar dan voor betalen?

Stabiel en verzorgend

Maar passende pakketten zijn pas het begin. Nabu Cloudhosting heeft een bijzonder modern en vooruitstrevend platform om online diensten te verzorgen. Nu zal niet iedereen daar veel mee te maken hebben, maar dat geeft ook niet. Deze onderliggende systemen zorgen simpelweg voor een ongekende betrouwbaarheid. En mocht er toch iets misgaan, dan zijn wij er voor u: we zijn bereikbaar via support@nabucloud.com en telefonisch via +31 (0) 88 90 88 730. Kortom: Nabu Cloudhosting biedt maatwerk, is goedkoop, stabiel én verzorgend!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Nabu Cloudhosting en de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Kijk dan in onze uitgebreide vragenpagina

FAQ pagina

© 2016 NABU BV
 
email     support@nabucloud.com
E-mail support: op werkdagen binnen 8 uur
en op weekends binnen 24 uur
Volg ons op