Resellers

Als zakelijke gebruiker wilt u meer dan alleen maar een domein met een hostingpakket.

Voor u is betrouwbaarheid, snelheid en bovenal support belangrijk:een team dat voor u klaar staat als u hulp nodig hebt! Als er namelijk iets vervelend is, is dat een onbereikbare helpdesk. Bij Nabu Cloudhosting geloven we niet in werkdagen van 9:00 tot 17:00. Wij staan altijd voor u klaar: ook ‘s avonds en in het weekend.

Veiligheid

Waar wij echter nog meer energie in stoppen, is het voorkomen van problemen waardoor u ons nodig hebt. Allereerst heeft niemand – behalve onze technici natuurlijk – toegang tot ons datacenter. Daarbij hebben wij ons serverplatform zo ingedeeld dat er in principe geen downtime kan ontstaan. Uw website draait namelijk niet op één server maar verdeeld over meerdere servers, waardoor en zonder problemen een server uit kan vallen. Tel daar unieke, bijzonder gebruiksvriendelijke software bij op – die écht in de cloud draait – en u beschikt over een uiterst gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar systeem.

Efficient en makkelijk

De backend – of Control Panel – die wij gebruiken bij Nabu Cloudhosting is uniek in de markt. De software draait volledig in de cloud, waardoor downtime praktisch onmogelijk is. Daarbij komt dat de software bijzonder eenvoudig in gebruik is, zonder in te boeten op mogelijkheden. Dat heeft als voordeel dat zowel beginnende beheerders en gebruikers, als doorgewinterde experts een prettige gebruikservaring hebben met dit pakket.

Meld u meteen aan om u op te geven als reseller en te profiteren van de voordelen die Nabu Cloudhosting biedt!

Nabu Cloudhosting biedt:

  • Uitgebreide support
  • Gunstige contractduur
  • Altijd recente back-ups
  • Gratis dns- en sec-beheer
  • Scherpe prijzen voor hosting
  • Scherpe prijzen voor ssl
  • Scherpe prijzen voor sitelock
  • Een modern en betrouwbaar systeem

AANMELDEN!
© 2016 NABU BV
 
email     support@nabucloud.com
E-mail support: op werkdagen binnen 8 uur
en op weekends binnen 24 uur
Volg ons op